Torsdag 30/4

Som vanligt hänger jag i stallet på torsdagar och rider lektion, Linda blir bara bättre och bättre på att ta kort även om hon säger att den bråkar så blev det några fina bilder. :D

Det blev ett lugnt pass för mig med Sally, hon är inte igång ännu så det var kanske 10-15 minuter trav+galopp och sen skrittade vi resten av passet bara så att hon fick vara med. Vi tror inte hon har gått så mycket med andra hästar på ridbana såhär, så det var nog tankegympa nog att bara vara med när de andra travare runt.  

Annars så var ridlektionen en nyttig lektion, hästar och ryttare var inte riktigt med på samma noter. Ninja ville inte fatta vänster galopp med Corre så de fastnade lite i en bubbla men lyckades lösa det lite mot slutet. Annars såg Ninja riktigt fin ut. Izabella började med Jusette som var fräsh i tisdags när vi red ut men idag såg hon lite stel ut i bakbenet igen (hon har haft hovböld) så Bella fick snabbt byta till Benno, och de ville inte riktigt samma i början heller men sen blev Benno riktigt fin! Pernillas Meg har också blivit riktigt fin men utmanar stödet i handen lite med att dra ner huvudet och vara jobbig, hon orkar bära sig i en normal form men drygar ändå mot handen lite när det blir jobbigare. Men även hon blev fin på slutet, det tar ju en stund att värma den stora kroppen och därför brukar Pernilla skritta ut ca 15-20 minuter innan så Meg kommer igång och då jobbar hon på mycket bättre på lektionen.



//Matilda
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0