Generationsbyte

Det har vart en tuff och jobbig höst på Stall Liori, 4 hästar har fått avlivas och en är såld. 
Hästarna som vi har fått avliva är Carla, Minus, Jusette och Osborn. Det har vart mycket tungt och sorgligt att ta beslutet för dessa trotjänarna. Carla, Minus och Osborn fick leva långa lyckliga liv, Jusette fick tyvärr avlivas lite för ung då hon fick en skada i benet som inte gick att bota. 
Alla dessa hästar har verkligen bjudit på många fina minnen och det är dem som vi vill minnas, alla har varit någons favorit och lärt många barn att rida. 

 
 
Efter att Osborn avlivades så kände vi att Miramis får inte den aktivering som han egentligen vill ha. Han är en väldigt arbetsglad shettis och vill alltid göra rätt. Så vi kollade om det fanns något intresse för honom och bara några dagar senare hade en väldigt trevlig tjej hört av sig som verkade passa hur bra som helst. Hon hade en islandshäst nu som behövde sällskap, och hon hade en systerdotter på 4 som ville rida och ett eget barn på bara några veckor. Hon ville även ut o köra häst, så där har Miramis fått det riktigt lyxigt och ett väldigt passande hem för honom!

Men vi har ju också många nya fina hästar som vi hoppas stannar hos oss länge. Corinn, Sally, Anca, Benno och Tilda. Vi äger ju inte alla men hoppas att de stannar länge hos oss ändå, alla trivs och fungerar väldigt bra i verksamheten. 

Så hästarna som vi har hemma just nu är:
Fortuna

Corinn

Ninja

Anton
 
Sally
 
Anca

Miranda

Maja

Fideli
 
Smilla

Tilda
 
Benno
 

Sammie korsning haflinger/paint, nyinflyttad inackordering ägare är Lindas granne Emelie
 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0