Blandade hästbilder

Under frostdagarna förra veckan passade jag även på att fotografera lite nya fina bilder på de andra hästarna. 




//Matilda
 

Bröderna W på lösdrift

Walentino, Waldemar och Wictory är nu 1,5 år och de står under vintern på Toric Centers lösdrift. Där har de fått små stora torihästar som kompisar. De trivs väldigt bra och under de fina dagarna när de var minusgrader så passade jag på att ta med mig kameran ut till dem o ta lite fina bilder med frosten. 


//Matilda
 

Stampe träffar sin halvbror Storken

När Stampe fyllde 6 månader körde vi han till Maria som äger Stampes halvbror Storken. Där ska han bo i vinter och sen kanske de kommer till oss i sommar och bor hos oss under sommaren. Men det är inget som är bestämt ännu, bara en idé. 
Vi körde han dit så han skulle få en lekkompis och inte gå med de trikiga tanterna hemma, sen är han ju hingst också så de hade inte funkat så länge till. 
De var inte riktigt kompiskärlek vid första ögonkastet, men nu är de bästa vänner. Stampe tyckte de var lite konstigt att vara helt ensam på ett nytt ställe, han kände igen Nisse som gick i hagen brevid och stog gärna nära där. Samtidigt som Storken för dagen var väldigt mammig som stog i hagen brevid på andra sidan. Men Marias Shettis gjorde ett bra jobb att få Stampe och Storken att hälsa på varandra. 


Jag tog mig en runda bland Marias hästar och tog lite bilder på de andra. Här är Marias andra föl Brianna, sockersöt!!


//Matilda
 

Dressyrtävling på Lysekils Ryttarförening


Corinn
 


Fortuna
 
 
 

Komma igång

Jag är ju hemma från Schweiz igen sedan 1 oktober och har ganska mycket bilder att visa som jag tagit nu sen jag kom hem, så jag tycker det är dags att komma igång med bloggen igen :D

Jag börjar bakifrån, ganska direkt när jag kom hem så hade Agria öppet öppet hus på Toric Center där det kom en polishästtränare och hade en clinic och efteråt en ridgrupp. Linda var med i ridgruppen med Fortuna och våran stallgranne Sofia var med med sin Labolina.

Stallistjejerna var också med som hästskötare och fanclub! 
 


//Matilda
 
RSS 2.0