Upp och Iväg !

Gomorgon, inte bara jag som är uppe med tuppen?
 
Men nu ska jag bara käka frukost och sen ska jag och farmor(kan ni tänka er) dra iväg på centrerad ridning hos linda på Hafsten, vilket innebär att man rider två och två i en grupp för Lisa Johansson, hon lär en att sitta i en korrekt sits osv osv!
 
'
Ni får även en mysig bild från i sommras, eftersom sommaren är grymt saknad just nu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni får se bilder sen, byebye.

Clear round hoppning 30/10-13

 
 
 
Hejsan allihopa!
 
Idag, ja idag... idag har det vart full fart, IGEN och det har det varit från morgon tills kväll.
På morgonen började det med att Linda åkte till jobbet och jag, Matilda och Filip gick ut och fodrade hästarna och sedan tog vi ut dem, när de sedan var utsläppta så började vi mocka och förbereda för att det skulle komma massa folk klockan 10, för då skulle vi börja ta in de hästar som skulle tävlas, det var ganska många som var anmälda, i alla åldrar! Och det var från 10cm upp till 90cm så det var blandat!
 
Först så började höjderna 10-40cm, och det var där de flesta va anmälda, men eftersom vi använde två kameror(min linns och Matildas) så fotade Matilda de som hoppade 10-40cm med sin kamera och anna fotade höjderna över där, på min kamera, och nu har jag ju bara min kamera så jag har tyvärr inga bilder på dom som  hoppade de lägre klasserna, så ni får se dom bilderna någon annan dag!
 
Men efter dom hade hoppat så började klasserna som gick från 50cm och uppåt och där red Jag, Isabella, Matilda och en till tjej som jag tyvärr inte vet namnet på, så här får ni se lite bilder.
Här kunde ni se Isabella och Jusette!
 
 
 
 
Jag (linn) och Carla.
 
 
Tjejen jag inte vet vad hon heter och Jusette.
 
 
 
 
Jag och Minus.
 
 
 
 
 
 
Och till sist Matilda på Miranda!
 
 
Och som sagt så kommer det mer bilder när Matilda lägger upp bilderna på datorn från hennes kamera, så håll koll och så hörs vi !
 
natti natti.
 
 
 
 
 
 

Hoppträning

Schenna!
På eftermiddagen idag så hopptränade jag och Matilda för Linda, jag hade Carla och Matilda hade Miranda!
Det var uppehåll och allt gick super, vi hoppade ett räcke, och oxer som låg tillslut på 80 och både Carla och Miranda var fräscha och pigga och det gick bra alltihop tills himlen öppnar sig och det regnar som jag vet inte vad!
Jag (Linn) var blöt ända in i underkläderna, och allt va blött och äckligt!

Jag och Fina Carla!
 
Jag bjuder även på två fail bilder från idag, haha! 




Efter vi hade ridit så hade en ridgrypp teori och sedan åkte dom hem, när klockan blev halv 6 så kom Anna som skulle ha kurs om hästens beteende och kroppsspråk. Det var väldigt kul och lärorikt!
Vi gjorde blandannat en övning med hästen Smilla för att se hur bra minne hon hade, och de va nog inte den smartaste hästen i stallet,
Och sedan körde vi en till övning som var klickerträning, och det är en slags "knapp" och när man trycker på den så klickar det ganska högt och den är till för att använda som belöning när hästen(även hund och höns) har gjort en grej rätt. Typ om en häst lägger sig ner på kommando så kan man klicka i den och då lär man om hästen att när det klickar så vet den att den har gjort rätt istället för att använda godis.



Sen satte vi lappar på henne, tex så skrev vi hov på en lapp och då skulle Anna berätta varför dom har just dn hov och vad den är bra för osv!


Men nu ska vi gå och sova, och jag och Matilda stannar en tredje natt hos Linda!
Så godnatt och ha det bra !!

Full fart

Nu är det full fart i stallet, det rakas hästar och görs hål i stiglädrerna och ja gud vet allt.
Snart ska även Jag Linn och Matilda ner till banan och hoppa lite med Carla och Miranda.



Nu på mörakvesten!

Som vi säger i Värmland.. 

Men nu nu har vi ätit frukost och även gett hästarna frukost, Linda åkt till jobbet och nu sitter Filip, Matilda och jag (Linn) i stallet och väntar på en ministallis som ska va med oss under dagen i dag. Och medans vi väntar på henne så sysselsätter vi oss genom att namnge höpåsar därför att vi ska lägga i täcken i dom, så att vi vet vilken häst som har vilket täcke.



Men vi uppdaterar mer under dagen så håll koll!

BeaBanan

Dagen, 28/10

Hejsan!

Idag har det varit en blöt dag, som igår... Och förrgår…

Men inatt så sov jag och Matilda över hos Linda, och även Filip och hans pappa och bror(som ska va här tills på onsdag), så jag och Matilda snodde Lindas dubbelsäng medans hon fick sova i tältsängen, men hon tyckte det va jäääääätte *host* skönt så hon ska även sova där inatt, eftersom jag och Matilda stannar en natt till.

 





Men dagen idag började med att vi vaknade vid ungefär 8, för då skulle Linda iväg till jobbet.

Så när hon åkte så gick jag, Matilda och Filip ut till stallet för att ta ut alla hästarna till hagarna, förutom Miranda och Carla, Maja och Jusette.

Efter vi gjort det så gick vi in och käkade frukost och bytte om till ridkläder för därefter skulle vi rida!

Matilda på Miranda, Jag (Linn) på Carla, Filip på Jusette och Hanna som kom efter frukosten på hästen Maja. Vi red ut på en uteritt, vilket ledde oss till ett fält där vi inte kunde ta oss någon vart. Vi red efter vägen förbi Hafsten och fortsatte en bit för att sedan svänga in på en grusväg, där red vi upp för värsta branta långa backen, när vi väl kämpat oss upp för den så kom vi till ett stort fält så vi tänkte att vi kunde fortsätta att rida igenom den men det gick inte för det var ett staket längre bort så vi stannade och red runt lite på fältet. Jag galopperade mest med Carla för att få bort hennes över energi, vilket behövs för hon är så sjukt pigg.

Filip och Jusette och Hanna och Maja travade runt där och upp och ner osv medans Matilda och Miranda galopperade lite överallt.
Sedan fick vi ju vända och gå samma väg hem igen eftersom det var ett staket i vägen så vi fortsatte samma väg hem.

 

Jag och Carla :)






Hanna och Maja.





Fina Carla!





Matilda och Miranda !


Från vänster är det jag och Carla, i mitten är det Hanna och Maja, och till höger är det Filip och Jusette.




Filip och Jusette.






Jag och Carla.




Hela turen kanske blev 7 kilometer eller något så det blev en bit, men det var mysigt.


Sen när vi kom tillbaka så släppte vi ut hästarna och tog in nya hästar, de nya hästarna var Carla, Bianca, Minus, Ninja och Anton. För då skulle vi ha kurs för Börje brostorp, han skulle ha träning om när man visar hästar för hand och hur man visar en häst på utställning och premering osv.

Men innan vi började träningen så kom linda hem från jobbet och då åt vi alla mat, köttfärssås och spaghetti, gott!

Och därefter började vi, Börje började med att prata om utställning och premering, och vad domarna kollar på när man är på utställning/premering, de kollar bland annat på hästarnas skritt, trav, kropp osv.  Och hur man kan förbereda sig för att åka iväg på något sånt. När vi hade pratat om det så fick vi även testa att visa hästarna i skritt, trav osv och då visade Börje oss hur vi skulle göra, så det var lärorikt.

 
 
 


Nu undrar vissa säkert, vad är premering!? Och vad är utställning!?

Och utställning är när man visar hästarna, alltså leder hästarna i skritt och trav, och då kollar domarna på hästens rörlighet, om den har bra steg, om den har bra ökning, minskning i stegen osv. Dom kollar också på huvud, bål, och ben med mera. Och detta bedömer dom efter hur hästarna ser ut för dagen!

Och premering är när domarna även kollar på hästens stam, och hur den kommer se ut typ nästa år, de kollar liksom inte på hur hästen ser ut för dagen, dom kollar på hur den kommer bli om några år, men de kollar ju såklart också på samma saker som på utställningen dvs stegen, gångarterna, huvudet, och allt det där.

Så det är skillnaden mellan utställning och premering.


 Efter den kursen var slut så tog vi ut de hästar som inte var mega blöta, och dom som var genom blöta fick stå inne med fleecetäcken.

Sedan mockade Matilda och Corre hela stallet, duktiga!!


Sen efter en hel dag med regn (nej det regnade faktist inte när vi red, för det började regna när vi kom tillbaka) så sitter vi nu inne i värmen och bloggar och kollar bilder medans Nisse(Filips pappa) lagar mat!



ni får ursäkta och ingnorera själva bilden, men texten den får ni inte ingnorera, håll med att den är sann!?


 

Klass 3 varning!

Ja rubriken säger de mesta, just nu är det klass 3 varning ute, så vi håller på och fyller massa dunkar och baljor med vatten ifall det blir strömavbrott, eftersom här på landet så är det ju brunnar som pumpar ut vatten och blir det strömavbrott då så kommer det inge vatten ur kran osv.

Så här lär vi tillbringa vår tid en stund till!

Håll koll för ikväll kommer det flera inlägg :)

Hörs !

BLÖT dag!!!!

Idag har det varit BLÖTT!! med stora små och krokiga bokstäver!!!! Jag (Matilda) har bytt jacka tre gånger och de andra har väl oxå bytt kläder tusen gånger... Men träninger för Ingela Norberg var rolig och givande. Alla hästar skötte sig och även om vädret var dåligt så hade alla roligt. :) 

Filip Tabet är här nu oxå under lovet riktigt roligt!! Han tränade med Anton idag. 

Här kommer lite bilder och fler kommer immorgon. :)
















 


 
 

Loppis

Hejsan!! 
Idag har det varit loppis och man kan ju inte säga att det var en jätterush precis. Men några kom det och de köpte bara saker av  Tilda Kristiansson som oxå sålde. Linda köpte oxå en sadel av henne till Pontus. :)

I fredags hann vi dock med en hel del.Vi klippte Smilla och röjde i sadelkammaren så nu när nästan allt i ordning. Vi ska ordna en bloppis med en MASSA täcken, bett och diverse andra saker. :)

Lite bilder från idag :)




















































 

Tisdag!

Hejsan!! Matilda här!

Det blir lite dålig bloggning från oss men det är läxor och prov som gör det svårt att hinna med bloggen. Vi gör så gott vi kan och om vi inte hinner skriva något om dagen så försöker vi i alla fall slänga upp lite blandade bilder. :)

Idag i alla fall så red jag med en ministallisgrupp ut på en uteritt, vi hittade en ny mysig skogssväng som gjorde att vi kom ut på asfaltsvägen vid Havstens Camping och Resorts reception. Jag red på Beatrice alias köttbulleponny ;)

Sedan sladdade jag och krattade ner kanterna på banan som Linda slarvat med... Fast jag får väl vara ansvarig för banan ;) Linda har rätt mycket annat och stå i. :) Dock måste vi komma på någon snillesmart lösning för att kunna harva rundkorallen, den är hård som betong. Den måste vi få ordning på innan lovet för på söndag har vi bokat in Ingela Norberg som ska komma och hålla en kurs i hur man arbetar sin häst i en rundkorall. 

Nog om det, när jag sladdat klart banan tog vi in alla ponnyhästar och fodrade för kvällen. Sen körde jag hem på min lilla moped. :)

På fredag är jag där igen, då ska vi få ordning på rundkorallen och klippa först Smilla o sen kanske några andra ponnys om vi hinner, det kommer bli fullt upp för att förbereda allt inför lovet och invigningsveckan. Hoppas ni anmäler er till någon av aktiviteterna på lovet, det kommer bland annat vara centimeterhoppning, hästloppis, massa olika kurser och clinics. Kika in här vettja och ring till Linda om ni vill anmäla er till något!!

Nu kommer blandade bilder från idag!



Och en bild på ponnyskrutten Mirakel som har haft en ganska lång unghästvila, han har vuxit en hel del och fyllt ut kroppen med muskler :)
 

Bilder från helgen :)













Onsdag

Hej
I dag har det varit en vanlig onsdag på stallet. I dag var det Jag (Izabella) och Cornelia och några mini stallisar på stallet. I dag har de varit två lektioner. På den första lektionen var Jag, Cornelia och mini stallisarna med och hjälpte till. Sen var det andra gruppen som skulle rida. Dom skulle rida på banan.( som första gruppen). Så när dom red på banan så red jag och Cornelia ut lite i skogen. Eftersom dom inte behövde någon hjälp som i första gruppen. Cornelia hade Ninja och jag Beatrice.



Allt har gått bra i dag:)./Izabella




Söndagen 13/10-13

Hej hörni, förlåt för fördröjningen av bilderna från clear rounden, men det är jätte mycket läxor och prov hela veckan men nu ska ni få se alla bilder !

Först började det ju med att de flesta kom till plats vid ca 9 då vi skulle borsta, göra hästarna fina osv.

jag och minus.
 
Sedan gick första starten klockan 10, då började 20-40cm klasserna.
Vi stallisar va med på banan och hjälpte de som behövde hjälp.
Här är lite bilder från 20-40cm klasserna:
Påväg ner till banan för att värma upp.

 
Och sen när dom hoppat färdigt så gick vi som skulle hoppa 50cm-90cm och gjorde iordning våra hästar för att därefter kunna börja rida fram hästarna innan vi skulle hoppa banan, banan var enkel tyckte JAG men den va rolig och den passade alla, den bestod av 8 hinder.
Så här kommer även bilder på oss som hoppade lite högre.



Här hade vi precis värmt upp och hoppat fram hästarna lite, varför ska man värma upp hästen?
Jo det är ju så att hästarna ska bli varma, bli mjuka i kroppen, är de stela och kalla är det mycket svårare för dom att te.x hoppa och de kan lätt sträcka sig.
Varma muskler, senor och ledband är mer elastiska och klarar "mer" saker!
När man värmer upp kollar man ju också av hur hästen känns för dagen, om den kanske är väldigt stel så kanske man ska ta det lite lugnare, och så kollar man hästens lydnad osv, så man ska alltid värma upp i 20 minuter i skritt, trav och galopp.
 
Tillbaka till sak. Efter vi hade värmt upp dom så började första starten dvs höjden 50cm och sedan höjde vi uppåt.
 
 
Sedan höjde vi lite till.....


 
 
 
 
 
 
 
Sen så bjöd även 2 personer på lite spänning...
Jo bilden under här kan vi se Corre leta efter sin ring som hon tappade.
Fast nää inte riktigt, hon hade tänkt att hon och Ninja skulle hoppa den oxern, men Ninja hade andra planer så de slutade såhär. Tur som det va så blev ingen skadad, bara upp igen och ta om det :) 
 
 
 
 
Ja och den människan som sitter där nere på marken å skrattar är Matilda och det var väll lite samma sak med Matilda och Miranda, olika planer där också, men det gick bra som tur var ;)
 
Men hela tävlingen gick bra och alla fick med sig minst 1 rosett hem !
Efter tävlingen pussade vi om hästarna, så duktiga de vart och pysslade i stallet och tog ut hästarna.
Hungriga som vi va så hade snälla Helena och Helen och de andra fixat så vi skulle få korv m. bröd, de satt inte dumt kan jag säga.
Sen började folk dra sig hemmåt, jag tror alla var nöjda med dagen och det var verkligen super kul. Och efter så många startande(19st) och så bra som de funkade så kommer det säkerligen bli mer tävlingar, så håll koll!
 
 

vi stallisar.




Tack till alla som var inblandade som gjorde den här dagen underbar.


 
 

Fredag 11/10-13

Hejsan! Nu kommer det komma upp tre inlägg om helgen. Fredag lördag bloggar Matilda om och Linn bloggar som igår, Söndag. 

Så i Fredags hade jag och två kompisar Charlotta och Emelie från Lysekil planerat att  dom skulle följa med mig till Linda. (De red för Linda när hon jobbade på Lysekils Ryttarförening, så de ville följa med och hälsa på)
Charlotta har körkort så hon hämtade upp mig och Emelie efter skolan så vi hann med två färjan. 

När vi kom dig så började vi mocka stallet och undertiden kom Karin och Charlotte. Karin som oxå var ridlärare på Lysekil förut och Charlotte som är en av Lindas många bästa vänner ;) Så när vi var klara med stallet så tog vi in hästar och red först en stund i paddocken och sen ut till havet :) Jag red Miranda och Emelie red Minus, vi hoppade några språng och det gick jättebra, Miranda drog på som bara den.

Sen skulle Linda ha tjejkväll och fira inflyttningen till nya gården och huset, tillsammans med Karin, Charlotte och hovis Anna :) Så då drog jag, Charlotta och Emelie till donken för att köpa kvällsmat och chips+dipp för Linda. Sen tog jag med mig Duffy hem för jag ville inte sova ensam :)

  Dagen efter (lördag) följde Emelie med igen då red Emelie på Mirre och vi tog en härlig skogstur som avslutades med lite galopp i paddocken. När Emelie åkt hem kom Linn, Corre och Isabella och en massa småstallisar som skulle tävla på söndagen. De var så duktiga och smörjde och borstade och gjorde knoppar på sina ponnysar som de skulle tävla. :) 


Blandade bilder från fredag och lördag :)
 


//Matilda

clear round på hafsten.

Hejsan på er! Hoppas ni har det bra!

Idag har vi vart i stallet, vissa kom redan vid halv 12, vissa senare på eftermiddagen. Men imorgon (söndag) är det clear round hoppning på hafsten, eftersom KMet på Högås blev inställt så är det flyttat hem till Linda, så alla vi från stall liori som ska va med på tävlingen har varit och fixat tills imorn. 

Vi har putsat sadlar och träns!


Vi har bytt lite schabrak! 


Och flätat så de blir lockigt tills imorn!

Sen så har jag (Linn) ridit Minus, som jag då ska hoppa på tävligen, jag red igenom henne och hoppade nåt skutt för att känna hur hon va eftersom de var ett tag sen jag red henne..
Hon kändes väldigt mjuk och fin, kanske lite pigg, men det är bara bra och hoppas de håller i sig tills imorn ;)
Jag och minus.




Isabella följde även med och red på jusette, fast hon hoppade inte. :)

Sen när vi ridit klart så skulle jag byta schabrak på minus sadel, men visste inte vad jag skulle ta och då kom vi ju på att jag har en låda där jag har mina egna saker, dvs ryktpåse,grimma och schabrak osv.
Så det hämtade jag och testade på Minus, och det passade hyfsat bra så vi kör på röd-vit-blå outfit imorn !






Kolla den här ursnygga mörkblåa tröjan med trycket "Stall Liori" på!
En sånn varsin har vi stora stall tjejer, (inte våra egna men)
Dom hade vi när vi va på Haflinger Riks i Skövde, det är en helg för bara Haflinger där man visar upp sina hästar och även hopp- och dressyrtävling.
Så där hade vi lätt snyggast tröjor ;)


Men iallafall, Alla som vill får självklart komma och kolla på hoppningen imorgon!! Första starten går klockan 10:00, och korv och fikaförsäljning finns!!
 
Hoppas vi ses!



Bilder från utställningen

 
 

Ps

PS kommentera gärna det gillar vi :)

Hoppträning Matilda

Shit säger jag bara!! Som Miranda hoppade idag! Vi hoppade bana på 90-100cm och hon tvekade inte en enda gång!!
Hoppas detta håller i sig till tävlingen på högås oxå :)
Jag åker troligen till Linda på fredag och tränar hoppning en gång till och på lördagen blir det ett dressyrpass. Jag ska tävla 80-90 och LA1 i KMet :)
Flummigt inlägg, bilder från utställningen fixar jag troligen imorgon :)






Sammanfattning av helgen

Lördag:

Jag kom till stallet vid 14, efter att ha varit på torp och köpt ett pannband av Sofia Genne och köpt gummiband+fästen till stigbyglarna på hööks. Det har vart kris på dem ett bra tag nu! :)

 I alla fall, när jag väl var på gården så var klockan ca 14 och jag fick börja hjälpa till med ridlekiset direkt.
Det var ont om ledare, det var bara jag och Isabella som var storstallisar, men Ellen och Alexandra och en till som jag inte lärt mig namnte på ännu var där, så vi klarade oss. Jag hjälpte till i en grupp sen behövdes det inte längre för de var färre barn i andra gruppen, så jag fick pyssla om Niklas som inte mådde så bra. Han var lite halt när dem tog in han från hagen på morgonen, och det blev värre jättefort. När jag kom så låg han hellre ner och när han stog upp höll han vänster framben i luften. Han ville absolut inte stödja på det, Niklas är inte så gammal, tror han är sex eller sju år och har antadligen aldrig haft så ont innan. Så han var rädd och fick lite magknip av det, men vi ringde ut veterinär som kom ganska fort, och hon trodde det var en stengalla eller en hovböld. Så han fick lite smärtstillande och så la jag om våtvarmt på hoven och lindade båda frambenen som stöd. Senare på kvällen hade han både bajsat och stödde på hoven. 

 Veterinären kom under tiden som det var en vuxengrupp som red, Linda fick springa bort till veterinären och jag fick hålla i lektionen en stund. Sedan gick jag bort till Linda i stallet och hon tog över igen :) Miranda gick med på vuxen lektionen och var superpigg, så hon började galoppera när dem skulle trava och tvärnitade vid staketet så Linda som red ramlade av (inte ridlärar Linda). Men hon hoppade upp igen och travade lite till, sen bad Linda mig hoppa upp och rida Miranda trött för hon var helt sjukt pigg. Skulle bocka och hålla på... Men tillslut blev hon lugnare, hon vart svettig så jag spolade av henne, sen fick hon gå in i boxen med fleece täcke och käka kvällsmat :)

 Då var klockan ca åtta-halv nio, och vi åkte iväg för att kolla till Pernillas hästar för natten, och för att hämta trailern och lite saker på gamla gården som fortfarande är kvar... 
 Sedan var det dags att packa och nattabada Bianca och Fortuna inför utställningen. Det tog sin lilla tid, först att få ordning på temperaturen på varmvattnet tog ca en halvtimma och sen att bada dessa svanskissare och gytjebadare tog väl två timmar var. Tillslut var dem i alla fall hyfsat rena, flätade och inpackade i halstäcken med mat i boxen.

 


Vi gick o la oss vid 02.15, fyra timmar och femton minuter senare ringer alarmet att vi ska gå upp. Therese anländer strax innan sju och så käkar vi frukost tillsammans. Sedan byta om och full fart ut i stallet, rota fram transportskydd, fläta om svansar och linda in dem. Packa in hästarna i trailern och snabbt iväg... 
Fikaköp och tank stopp på Torp, jag hoppar ur bilen och bara

"eee Linda höger bakdäck på trailern är lite platt..."

Linda: "NEJ! det är bara dåligt med luft..."

Jag: "Okej :)" springer iväg in på maxi tillsammans med Therese. 

I kassan: riiiing! Therese svarar och lägger på efter max 5 sekunder

Therese: "Det sitter en spik i däcket, vi har punktering..."

Vi springer bort till Preem och då har Linda ringt Floppe som är påväg med Pernillas trailer. När han kommer så lastar vi ur hästarna på parkeringen utanför maxi, byter transport  och lastar på igen. Snälla hästar!!


















Iväg igen, 1,5 h försenade och vi tänker att detta började ju bra... Hur ska resten av dagen bli då??

Men den blev fantastisk!
Linda värmer upp hästarna och sen är vi redo att gå in, vi får gå före en ras för alla av dem var inte där ännu. Det var fyra haflinger, Fortuna, Bianca, Ravenna och en tvååring som jag inte vet namnet på. Tvååringen gick vidare till BIR ring, sen var det Bianca och Ravenna som var treåringar båda gick vidare till BIR ring och det gjorde även Fortuna, jag fick rycka in snabbt och gå med Bianca i BIR ringen. Tvååringen och Bianca fick silver och 38 poäng, Ravenna fick guld och blev reserv BIR, Fortuna fick oxå guld och blev BIR. Ravenna och Fortuna gick även vidare till BIS ringen där alla raser tävlar mot varandra. 

I BIS ringen var det ca 20 st ponnyer. Unga, gamla, ston med föl, hingstar och då två haflinger. En efter en åkde dem ut och tillslut insåg vi att det bara var 6 hästar kvar totalt och både Ravenna och Fortuna var KVAR!! 
Men Ravenna åkte ut som 6a och då tänkte vi att då åker väl Fortuna nu med, med icke! 4 kvar och de får springa ett varv var som sista och kunna showa lite och övertyga domaren. Fortuna åkte ut som 4a. Både Ravenna och Fortuna fick 41poäng, dem blev placerade 6e och 4e bästa av 62! superfina ponnyer!! inte en enda ponny hade fått brons på utställningen. Vi var överlyckliga!! 
Dagen som började i katastrof blev hur bra som helst!

Ravenna till höger, Bianca längst fram och Fortuna bakom.


Therese med Bianca


Stolt ägare!
 


<--- Fortuna, Ravenna --->
 
 
Vi e såå nöjda över att båda fick så bra poäng!! Verkligen över förväntan!
Och så här i efterhand får man erkänna att vi inte har hunnit träna någonting, inte en endaste dag!
 
 
Jag fixar ett eget inlägg till mer bilder senare!
 
Kram Matilda

Utställningen

Utställningen gick över förväntan, är för trött för att blogga om allt nu. Fixar det imorgon :)



 

Räddaren i nöden!

Floppe kom o räddade oss med Pernillas trailer. Hästarna var snälla att lasta ur och sen gick sen bara rakt på igen<3






Punktering!!!!



Punktering på trailern!


På väg

Tidig morgon men nu är vi i rullning på väg mot Nossebro med Fortuna och Bianca bak i släpet!

Kanelbullens dag :)

Idag är det kanelbullens dag och det är skillnad på folk som bakar, deras inställning till själva baket alltså ;)

Här bakar Hovis Anna
 
Och här bakar jag :))

Snabbinlägg

Hejsan!
Matilda här!

Skickar in ett snabbinlägg.

Vi skulle tycka det är superkul om ni som läser slänger in en kommentar då och då, det får vi inte så många av. Vi kommer svara på alla kommentarer och tycker bara det är superkul! :)

Idag kommer nog Corre eller Isabella blogga om dagen i stallet :)

Kramar!

Tjur besök

Linda hade fått ett nytt litet gulligt husdjur i trädgården idag :)


RSS 2.0