Öppet Stall och Hafstenshoppet

1 Juni var det storhelg för oss här på Stall Liori men Öppet Stall och Hafstenhoppet!!

Linda och Anna presenterade att de nu har startat ett samarbete att Anna ska ha en hovslagarbas i stallet där man ska kunna lämna sin häst på morgonen och hämta den färdigskodd på eftermiddagen om man jobbar eller så. Sen kan man också köra hit sin häst om man får en akut tappsko och Annna inte har tid att åka ut. Självklart fortsätter hon ju som vanligt och åker ut till sina kunder som innan, men då finns även detta som ett alternativ. 

Så söndagen började kl 10 med två uppvisningar, en ponnyagility uppvisning som var lite liknande en clinic om hur vi delvis jobbar med häst och ryttare och sen en kadriljuppvisning som en ridgrupp hade tränat på. 
Sen  när det var klart så bjöd Äverntyr & Catering (FlyingFox) på korv med bröd, saft, kaffe och kaka. Sen så var det lugnt en stund, de som ville åka häst och vagn med Pernilla från Stall Dunderbacka kunde göra det och sen hade vi en liten loppis på baksidan av stallet där också Pernilla sålde lite saker ur hennes hästbutik för halva priset. Den var mycket populär och det var många glada barn som hade fått köpa nya ridstrumpor, ridstövlar eller ridbyxor.
Hafstens SweCamp Resort hade också en tipspromenad upp till Resorten och där fick man gratis inträde till Äventyrsgolfen med tipsrutekupongen som biljett.

Sen kl 14 så började vår Pay&Jump Hafstenshoppet som var i samarbete med Stall Dunderbacke. Först var det ponnysar som hoppade från bomhöjd till 40 cm, och efter det så hoppade storhästarna från 40cm till 60 cm. 

Det var en riktigt lyckad dag och vi räknade ihop att det hade vart ca 200 personer på plats!!!!

Och när alla hade åkt så släppte vi ut hästarna i hagen och plockade iordning allt igen. Detta kommer vi göra om nästa år igen runt kristihimmelfärdsdagen och då ska vi göra det ännu bättre och ännu roligare!!

 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0