Ridlekis 25/1

Hejsan!
 
Som ni säkert läs har vi värvat två storstallisar till som kommer hjälpa till att hålla bloggen uppdaterad nu, vilket vi tycker är superbra. 
Headern ska ändras inom kort så att alla storstallisar som bloggar är med på bild. Och nu när vi är 6 st som bloggar (Matilda, Corre, Isabella, Linn, Ellen och Alexandra) så får vi ju börja skriva vårt namn längst ner så ni läsare kan hålla koll, annars bir det lätt väldigt rörigt. 

Tänkte skriva ett inlägg senare om vad storstallis, ministallis och hjälpis innebär, och då även presentera vilka det är som är det. 

Men nu till det jag sulle skriva om från första början, gårdagens ridlekis.
Varannan lördag är det ju ridlekis och igår så fick 2 av grupperna tolka (åka pulka efter häst) och de andra två rida barbacka. Dem fick tolka efter Smilla, Osborn, Miramis och Pontus. Barnen åkte i pulka eller tefat efter och stallisarna tömkörde ponnysarna. Alla tyckte det var superroligt och ponnysarna var pigga och glada. Stallisarna sprang sig högröda och varma, dem som frös var dem som stog stilla. Barnen höll sig oxå varma för att dem fick hålla fast sig i repet bakom så att dem ska glida med efter. 
Tog ganska många bilder och filmade äver litegrann, ska lägga upp filmen snart och här kommer lite bilder.











 


















//Matilda
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0