Söndag 13/4

Söndag morgon, vi vaknade och sen var det frukost hos Idas föräldrar. Men innan vi gick för att äta frukost så släppte vi ut Corinn och hennes gamla vän Etilly, de är uppvuxna och tillsammans och de återförenades som om de aldrig vart ifrån varandra. De hälsade inte ens, de bara sprang runt i hagen och hälsade på de som stog i hagen brevid. 
Efter frukost tog vi oss en tur på Idas islandshästar, jag har ridit islänning 1 gång innnan men då var jag inte mer än 10år.. Det var superroligt att rida islänning och min hette Fidde. Han var 11 år och 147 i mkh. En riktigt pigg herre som var duktig på att tölta. 

När vi kom tillbaka från ridturen på de fantastiska skogs ocg grusvägarna som fanns så tog vi kaffe och åt lunch innan vi började packa ihop oss för att åka hem. 

Hemresan tog lite längre tid än vad det vanligtvis gör, för först skulle vi lämna Johanna hos sin bil i Mullsjö och sen tog vi riktning mot Hökerum där vi hämtade HINDER!! som vi köpt på hastnet. 6 st hinderstöd och 4 bommar. Dock hade vi lite bommar sedan innan. Inte sånna fina perfekta men de vi har som är jämnast ska vi måla senare, och de andra ska vi bygga teränghinder av på ängen. 

När vi svängde in till Hökerum såg vi 5 älgar och 2 rådjur, det var ganska coolt för älgarna var kanske 10 m från bilen.

Men efter vi lämnat Häkerum så åkte vi hem, och vi var hemma runt 23, då var det bums i säng och sova

 
 
//Matilda


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0