Måndag 15/4

På måndagen vaknade vi kanske lite sent, vi var trötta efter helgen. Men direkt när vi vaknade så morgonfodrade i hagarna och släppte ut hästarna, sen släppte ut fölen och sen käkade vi frukost. 
Innan Linda var tvungen att åka till jobbet packade vi ur transporten och mockade ur den, sen packade vi in lite av Pernillas hinder som vi har lånat. Men det behöver vi ju inte längre för nu har vi ju egna :)

När Linda hade åkt var det bara jag och Tove kvar på gården, vi tog och mockade ur ordentligt i stonas boxar så det blev torrt och fräsht när de kommer in med sina föl. Det tog jättelång tid för det var mycket att slänga ut men det blev bra sedan. 

Linda kom hem från jobbet runt 3 och kl 5 skulle det vara en ridgrupp. De fick rida ut eftersom fölen var i paddocken och det var så fint väder. När de red ut så borstade jag Miranda som hade hittat det blötaste och lerugaste stället i hela hagen att rulla sig i. Hon hade som en pansarsköld över hela sig med introkad lera.... Man såg inte att hon egentligen är brun...

Så jag stog och borstade på henne i säkert 2 timmar, ända tills hon blänkte igen och när vi släppte ut henne igår fick hon ha regntäcke på sig :P
 


Sen finns det inte så mycket mer att skriva om, vi gjorde stallet, släppte in hästarna, kvällsfodrade, käkade kvällsmat och gick till sängs. 

//Matilda


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0