Flyttlass 1 av ca 3 miljoner

Hej!!
 
Nu är alla hästar flyttade och installerade på stallet i Hafsten, och det är där vi kommer blogga om vad som händer på gården.
Efter 5 års boende på bokenäs högstale så har nu alla hästar flyttat och snart flyttar Linda m diverse djur (katter, hund, kaniner och höns) oxå till nya gården på Hafsten.
 
På Hafsten kommer det bli mycket bättre och verksamheten kommer ha massa möjligheter att utökas. Stallet har 13 stora boxar en spolspilta med varmvatten, en rundkorall och en paddock som är 20x60m lång vilket är nästan dubbelt så stort som den vi hade här på gamla gården. Vi har 100m till havet där vi har en stor strand som vi får rida på och bada med hästarna, mittemot havet finns det en stor skog där det finns en väldig masssa olika ridvägar som man kan vara ute på i flera timmar. Det är även mycket bättre, större och fler hagar med bättre bete, och vi slipper bära stora tunga vattenhinkar och laga slangar stup i kvarten då det finns vattenkoppar i alla hagar. Självklart har vi även vattenbaljor oxå i hagarna nu i början då hästarna inte är vana vid vattenkoppar och så vi ser att allt fungerar.

Det enda som går att klaga på är väl att alla Lindas saker inte får plats i sadelkammaren, men det ska vi göra något åt, vi ska nämligen ha en bloppis och även lägga ut annonser på facebook, blocket, och även ha en gårdsloppis på höstlovet (vecka.44) så håll ögon och öron öppna. Lite av det som kommer säljas är väl: sadlar, två boxar, en husvagn, schabrak och vojlockar, kanske någon sulky, träns, täcken och lite andra diverse saker. Det kommer vara bra priser och fräsha grejer.
 
Tyvärr kan vi inte lägga in några bilder nu, för vi har inga sladdar till mobilerna, men det fixar vi i ett annat inlägg.
 
KRAMAR 
från
Linn, Isabella och Matilda



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0