Happy Haloween

Denna gången har en Danmarksresa för min del stoppat uppdateringen två dagar. Men är de något speciellt ni vill veta eller läsa om som jag ska skriva eller förklara bättre? 
Det är svårt att uppdatera själv när jag inte vet vad som händer på gården.

Hittar ingen passande bild men kommentera nu om ni vill läsa om något speciellt!
/Matilda
 
 
 

Resten av hästarna på gården

Miranda
 
 
Minus
 

Carla
 
 
Fideli
 

Maja
 


Smilla
 
 
Osborn
 

Miramis


Pontus, ägare Anna Wideström


Bella, inackorderad och ägs av Anna Wideström
 
 
 
 


Haflinger på gården

Dessa flingor har vi nu.

Ninja


Jusette
 

Corinn
 

Fortuna
 

Anton
 

Wictor
 

Acilliano BE
 

Latina
 

Waldemar
 

Walle
 
 

Tre haflingervänner har lämnat stallet

Tre haflinger har de senaste månaderna lämnat stallet.

Beatrice har åkt upp till Uppsala, och Lindas syster Josefine har nu henne på foder. Där kommer hon få massor av tid på endast henne och massa träning så får vi se vad som händer senare. 
 


Bianca är såld till Gävle, där kommer hon få leva lyxliv som privathäst i ett superfint stall och med underbara nya ägare. Hon är mycket saknad av oss, men hon har potential att bli en riktig toppenhäst.
 
 
 
Fina Grace har tyvärr fått somna in och springer nu på de evigt gröna ängarna. Hon hade skador som inte gick att göra något åt. En sån fin häst som var älskad av alla och alla kunde rida henne. Hon var lika snäll med knattar som rolig för de rutinerade. Och riktigt vacker att titta på. 
 
Mirakel är även tillbakalämnad till sin gamla ägare, vi kände att han var för ung och hade för mycket potential för att inte bli tränad och tävlad. Han kommer kunna gå höga klasser i både hoppning och dressyr med en satsande ryttare!
 
Ett inlägg om vilka hästar vi har nu kommer imorgon och i några delar framåt. 

//Matilda

HALLÅ? Hallå? hallå?

Här ekar de tomt... 

Jag blev så glad i fredags när jag väntade på bussen hem från Linda, för då rotade jag igenom hela min väska i panik efter mitt busskort... Men hittade istället minneskortet jag tappat bort, eller bara glömt vad jag la de på för bra ställe. O på de fanns alla bilder från löshoppning, träningslägret i somras och från finalen av Tjuvkil sommarcup.

Det var för övrigt jättekul att spendera en helg hos Linda igen, har saknat det! och vi skulle ta fina höstbilder o skicka in till en tävling. Det gick inte som planerat, för regnet öste ner med vi klampade ut i leran efter att ha gjort Acce lite fin och så tog vi kort ändå. För hösten är ju faktiskt till 99% regnig och lerig och blöt, och väldigt liten del så är det solljus som lyser vackert genom höstlöven på träden. 
Men vi får försöka en annan gång att få till det. 


Längtar jättemycket till 27 November, för då är det Sweden International horseshow. Jag, Corre och Isabella åker upp på torsdagen 27, och hem söndag 30e. Där ska vi se när Linda rider med Acce i Friends Arena och så ska vi vara med på massa roliga evenemang som ungdomsrådet i svenskahästavelsförbundet håller i. 
Det kommer bli en så bra och roligt helg! Vi kommer dessutom få spendera en hel helg med Maja och Ida som också kommer vara där uppe! 
Åååh tagga!!!

 


Ha de bäst// Matilda!
RSS 2.0