Ridlektion 6/11-14

Igår var de ridlektion igen för mig, Corre och Bella. Jag hade Miranda, Corre hade Ninja och Bella hade Corinn. Det gick jättebra för allt tyckte jag det såg ut som. 
Miranda har kommit in i en superfin period nu i där hon är kvick och lyssnar bra på skänklar och säte och där jag även kan kontrollera o dra nytta av om hon skulle bli hetsig. Känns så skönt, för om man jämför med förra vintern så kunde hon vara superfin i en gångart. Men sen om hon typ var jättefin i traven och så fattade jag galopp, så blev allt pannkaka och jag hade inte så mycket kontroll i galoppen, och inte i traven efter det heller. Men nu funkar allt jättebra och Miranda är fin mest hela tiden.

Ridbilder på Acilliano

Om man ändå var duktig på att fotografera. Då hade dessa bilderna blivit bra. Kanske borde införskaffa mig en bättre kamera och gå en kurs hur man tar kort och redigerar, för detta blev pannkaka...


Tur att det i alla fall är ett väldigt vackert ekipage, som kommer rocka banan när de ska tävla i Åmål och är de ska rida i Friends Arena! :)

//Matilda
 

Spökbesök

Igår på ridlekis kom hästspöket på besök och delade ut godis till barnen!

RSS 2.0