Suddigabilder.se (Linda vet inte hur man hittar fokus med kameran)

Här kommer ett gäng suddiga bilder, men dock bilder från hoppträningen igår på träningslägret. Innan det hade vi åkt ribb-båt på Smögen med Flyingfox och badat med haflingergänget tidigt på morgonen!
 
//Matilda

Maja och Carro vi saknar er!!

Kolla nu vad ni missar! :)

//Matilda, Linn, Corre, Isabella, Cornelia och Linda
 

Torsdag

Hej
I dag har vi haft ridläger och ponnyridning. 







/Izabella 

Lördag

Hej:)
I dag har vi haft ponnyridning. 
 Nu på kvällen så red jag (Izabella), Matilda och Tilda ut en sväng i skogen. Jag hade Ninja, Matilda Latina och Tilda Grace.


/Izabella 

Måndag

Hej bloggen!
I dag har vi haft ridläger på dagen. Och nu på kvällen så red jag (Izabella) och Matilda ut en liten sväng på Jusette och Beatrice. Jag hade Jusette och Matilda Beatrice. När vi var ute och red så hittade vi som ett litet berg man kunnde rida upp på. Och där var en fin utsikt.

/Izabella







Igår kväll



Dags skötsel

Nu har jag precis vart ute och vattnat alla våra hästar, som vi gör varje dag med det är alltid lika intressant tycker hästarna... 
Man får lov att hälla ur de gamla vattnet och skura baljan ifred men sen så fort man börjar fylla upp nytt vatten så kommer det någon häst som antingen ska skölja munnen, bada hovar eller välta ut baljan.... 
Så idag stog Hella för att välta ut två halvfyllda baljor... Beatrice sköljde munnen när jag fyllt halva deras bakar, och när jag tömt ur det vattnet Bea tvättade munnen i så kommer Waldemar och ställer sig i badkaret som är halvfyllt en gång till... Då var det bara att tömma ut allt vatten igen och börja om... 



Hella 
 
 
 
 
//Matilda

Ridpass

Var precis ute och red Miranda en kort sväng på banan. Tanken var att jag först skulle rida fram ute o sen avsluta på banan, men det hängde stora åskmoln så då tänkte jag det var bäst att kunna ta sig tillbaka till stallet snabbt. 

Så jag red en liten kortis på banan och gick in när det började regna som mest. Men Miranda var jättefin hela passet och lyssnade precis som jag ville. Hon var kvick men ändå lugn och tog halvhalterna fint, så jag nöjde mig när jag joggat lite och tagit en galopp i varje varv. 

Har försökt fota Acce lite med men det gick inget bra för han står inne ännu tills vi får till en helt hingstsäker hage så vi vet att han inte kan ta sig ut eller hoppa över. 
Men bilder kommer i alla fall förr eller senare :D

Men just nu då så väntar jag på att Linda ska sluta jobbet och sen ska det vara ridläger och ponnyridning. Så jag får se om jag bloggar mer senare. :D

//Matilda
 
RSS 2.0