Stallisdag!

Bilder från uteritten idag på Stallisdagen
 

//Matilda Antonsson

Fluff VS Klippt

Fler bilder från SIHS 2014

Förbered er på en massiv bildbomb från SIHS. De är bilder från tävlingar och show, uppvisningar och invigningar. 

På fredag eller lördag kommer nog uppdatering från stallet, då jag på fredag ska köra en räd och klippa så många ponnysar jag hinner innan vi måste förbereda för luciatåget. 
Filtklippning kommer det bli på de flesta ponnysarna, eventuellt kommer typ Minus få en halvklippning för hon kan behöva lite mer päls så hon aldrig fryser. Men hon ska ju heller inte behöva svettas när hon rids. 
De flesta ponnysarna nu ser ut som någon fluffig björn med världens mega päls. Så klippning kommer göra gott. Före och efterbilder utlovas!

/Matilda

 
 

Sweden International Horse Show!

Igår kom jag, Corre och Isabella hem från 4 fullproppade dagar i stockholm med massa häst, bilkörning och underbara hästvänner som man träffar alldeles för sällan!

Linda och Ellen har ridit Acilliano och Sternbild i mässpaddocken (en spegelritt) och på julshowen inne på stora arenan. De var ju lätt snyggast inne på julshowen med en cape/mantel som var sydd av enbart massa blåa paljetter, den glittrade som bara den i strålkastarljusen! Hästarna hade även blåa ljusslingor inflätade i manarna. 

Jag, Isabella och Corre fick biljetter till torsdagen så vi kunde kolla på tävlingarna och fredag lördag var det kurser med Svenska Hästavelsförbundet och deras ungdomsråd, som vi gick på tillsammans med Maja, och av dem fick vi sedan biljetter till kvällsföreställningarna. 
 Det har vart riktigt roliga och lärorika dagar, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om, för om jag ska skriva om allt detaljerat kommer det bli superlångt inlägg som ingen orkar läsa.

 
 
RSS 2.0