Ridlekis och läger

Hej
Nu i helgen har vi haft ridlekis och läger i stallet. 
I går hade hade vi ridlekis fram till 4. Efter ridlekis så började lägret. Vid 4 pysslade vi lite i stallet, innan vi gick in och gjorde tacos och satte upp tälten, eftersom vi sov över hos Linda tills i dag. När vi hade ätit så hade vi femkamp. När vi var färdiga med femkampen så gick vi in och såg på film. När vi hade sett på filmen så var det dags att lägga sig. Efter frukosten så gjorde vi egna grimskaft. Efter det så åt vi lite innan vi red ut en tur i skogen. 


/Izabella 

Final Tjuvkils sommarcup!

Idag drog jag Ellen E-L och Alex till Tjuvkil för finalen i deras sommarcup. Jag skulle hoppa två 80cm banor igen som sist och de ville åka med och kolla och hjälpa till. 
Min mamma var med hon med som ponnymorsa ;) 
Eftersom det regnade fick jag när vi kom fram brodda Miranda med gräsbrodd och sen skulle jag hoppa upp och  rida när min dragkedja på vänster stövel gick sönder.... 
Blev till att fråga runt om någon hade silvertejp, och det hade tjuvkil fast det var rosa silvertejp men det är väl fint. 

Det gick i alla fall bra att hoppa med och första rundan stoppade Miranda på de två nya hindrena som var ett hus och en mur och sen red jag fel bana, men andra gången var vi felfria och blev totaltrea när alla omgångar var ihopräknade med stilpoängen. :)

Så jag är supernöjd över Miranda och det gorde inget att hon stannade för hon hoppade ju efteråt. 
Och tack så mycket Alex och Ellen för er hjälp och att ni ville följa med. 

Ellen fick styra över kameran idag och här är några av bilderna, jag har printat från film också.
 
 

//Matilda
 

Premiering med fölen

Nu rullar vi mot Dingle med tre trasporter





Finbesök!

Vilken eftermiddag! 
Stallet och HovisAnna fick besök från självaste riksdagen!
Vi var ett besöksmål av totalt 11 hästvetksamheter runt om i Sverige. Dom fick nys om oss tack vare en artikel som dom hittat på nätet och läst om två unga kvinnliga hästföretagare (denna artikeln: http://equestrianwords.se/?p=5832
Eftermiddagen bjöd på rundvandring och presentation av oss samt en massa intressanta diskussioner om just häst och företagande! Vill någon läsa mer om besöket håll utkik på http://equestrianwords.se
då vi också fick fin fint besök av journalisten Annika Grundberg
 

 
 
 

Tisdag

Hej bloggen
I dag på eftermiddagen så pysslade Jag och Cornelia lite i stallet, innan det var ponnyridning klockan 4. Efter ponnyridningen så kom några politiker på besök i stallet. Under tiden politikerna var på besök så red Jag (Izabella) och Hanna ner en sväng till havet och badade med hästarna. Hanna hade Carla och jag Jusette. 
 













/Izabella

Över förväntan!

RIKS 2014 blev hur bra som helst!
Trots motgångar kammade våra hästar som vi hade med upp hem en väldans massa priser!
liz Sternbild fick 41p blev BIR och gick totaltvåa i BIS ringen
Acilliano fick 41p och hederspris eftersom liz Sternbild blev klassvinnare
Liori's Wici Wictory fick 41p han med och därmed vart det triss i 41p med hingstarna och han blev bästa föl och bästa svenskfödda hingst
Fortuna fick 39p för hon har tappat muskler nu när hon har föl, men blev klassvinnare tilsammans med Wictory och gick vidare till BIR ringen och där blev hon BIM, och gick sen totalfyra i BIS ringen! Dessutom vann hon bästa avelssto!


Fyra prisrosetter, ett segertäcke för bästa avelssto samt silvertallriken som är ett vandringspris, ett BIM segergehäng och vandringshaflingerpokalen, bästa svenskfödda hingst vandringspokal, bästa föl vandringspristavla och K9 shampo+balsam, nått slags liniment och rosa hovfett med glitter, en haflingerstambok och en rotviska fick vi! Man kan säga att alla de priserna fyllde en hel ikeakasse.


 
//Matilda

Mobilbilder




/Izabella 





En bild säger mer än tusen ord!

Så himla nöjda är vi över alla hästarna idag, kammade hem en väldans massa priser. Bättre mer ingående vilka priser, poäng och bättre bilder kommer senare när jag har en dator framför näsan.


RIKS 2014

Påväg mot RIKS i Sala.

RSS 2.0